Jump to content
Sign in to follow this  
dpoaam

Primo R2 Sound problem.

Recommended Posts

Primo R2 Sound problem.

Every day i notice my mobile have no sound,after using my phone for some time i hear a strange noise (sound problem exist both phone speaker & headphone ) ,after few min that my mobile sound become normal.

I notice that it happens only if i dont use my phone in some hour. This might be a problem. R2 Officials please handle this problem. This problem exist 4.2.1 and 4.2.2.

>:( >:(>:( >:(>:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i placed it to walton customer center, they said me that device have some problem and they will replace some register inside the phone. I think all of you having the problem of Audio have the same problem. This is bullshit phone from Walton and they should replace this model.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i placed it to walton customer center, they said me that device have some problem and they will replace some register inside the phone. I think all of you having the problem of Audio have the same problem. This is bullshit phone from Walton and they should replace this model.

আমি গত শনিবার মোবাইল টা কে কাস্টমার কেয়ারে দিয়ে এসেছি... কেন যে ওয়াল্টন কিনতে গেলাম  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ মাত্র ২ মাস হইছে মোবাইল টা কিনছি

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...